Dokumentet e nevojshme për transportin e kufomës jashtë vendit

Kemi nderin të marrim për sipër procedurat
administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet

Lista e dokumenteve të rëndësishme:


✓ Pasaportë ose letërnjoftim i personit të vdekur.

✓ Për personat e pamartuar ose të mitur: çertifikatën zyrtare të lindjes, për shtetasit e huaj kërkohet përkthimi

✓ Për personat e martuar: gjithashtu çertifikatën e lindjes si dhe çertifikatën e martesës.

✓ Për personat e ve: çertifikatën e lindjes si dhe çertifikatën e martesës, gjithashtu edhe çertifikatën e vdekjes të bashkëshortit/es.

✓ Personat e divorcuar: çertifikatën e lindjes dhe të martesës dhe dekretin përkatës të divorcit.

✓ Çertifika e vdekjes e marré nga spitalo ose mjeku i familjes.

✓ Autorizimi – mundeni ta bëni online. (më shpejt)

Shkrako Autorizimin

Ne kemi nevojë për një autorizim për ne që të jemi në gjendje të fillojmë me dokumente sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju lutemi  KLIKO KËTU  për të shkarkuar formularin.

Plotëso Autorizimin online

Ne kemi nevojë për një autorizim për ne që të jemi në gjendje të fillojmë me dokumente sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju lutemi  KLIKO KËTU  për të plotësuar formularin online.

 

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të përshtatshme nga të gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Call Now Button Scroll to Top
Open chat